sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Mikä talvi? Loma nyt kuitenkin.

Vuosi on edennyt jo siihen pisteeseen, että oli lasten talviloman aika. Vaikka keli on kaikkea muuta kuin talvinen. Toisaalta kiva, ettei tarvitse palella pahemmin, mutta kyllä sitä itse ikänsä talviurheilulajia harrastaneena vielä helmi-maaliskuussa talvisia lumikinoksia kaipaisi.

Mä pidin itse pari päivää vapaata töistä. Vapaata nimenomaan, sillä varsinaisen talvilomani onnistuin jo pitämään syksyllä. Mun "pelastus" onkin 8,5 h työpäivät ja niistä joka kuukausi 8 h kertyvät vapaat!

Lapsien toive lomalle oli hotelliyö. Joten teimme yhden yön reissun Tampereelle. Vähän shoppailtiin ja käytiin mm. Delfinaariossa, koska lapsille jäi viime kesästä niin jännät muistot mieleen delfiinien huikeista tempuista. Elias tosin muisti välillä, että kyseessä oli pingviinejä.

Tämä elo on niin kiireistä nyt ollut pitkien työpäivien, Emman asioiden ja ihan normi arjen pyörityksessäkin, että blogin päivitykseen en ole haluamallani tavalla ehtinyt. Nytkin kännykällä tätä kirjoitan äitiä kaipaavan lapsilauman säestämänä... :).

Pikaisempiin kuulumisiin taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti