maanantai 19. syyskuuta 2011

Kaikenlaista..

Niin se meni tuo viikonloppukin jo. Oltiin tosiaan mieheni kanssa la-su pienellä reissulla Vaasassa. Shoppailtiin ja nautittiin hotellielämästä. Tosin mä en shoppaillut itselleni oikeastaan mitään kummempaa. Joo, kun ei vaan ollut tarvetta. No okei, sentään nyt yhden rannekorun ja huivin :). Illallahan siellä hotellin yhteydessä olevassa Amarillo-ravintolassa esiintyi NRJ:n aamupojat. Sen verran jaksoin valvoa, että ko. heput siellä ennen sitystä bongasin, mutta väsymys vei voiton ja klo 23.40. me paineltiin nukkumaan hotellin lakanoihin. Tuota miestäni nyt ei kyllä pahemmin koko aamupojat kiinnostaneet. Mä oon vissiin jotenkin hassun huumorintajun omaava, kun mä ihan tykkään tästä:



Eetu oli tullut vkl:n aikana kuumeeseen ja olinkin tänään sen kanssa kotona. Myös huominen menee kotioloissa, koska vieläkin pojalla meinaa kuumetta olla. Harvoin meillä lapset sairastaakaan...

Tänään käytiin myös tutustumassa erityisluokkaan, koska Emman kouluasioita ollaan jo alettu miettimään ja jossain sen on tarkoitus ensi syksynä ekaluokka aloittaa. Erityisluokka se ei tule olemaan, sen tiedän nyt sanoa. Ensi viikolla sitten erityiskouluun 50 km:n päähän tutustumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti