sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Viikko taas ohi

Ja onkin muuten enää yksi viikko, niin on lomaa! Emman kanssa lomaillaan koko viikko 42 ja pojatkin varmaan loppuviikon sitten. Mutta vielä täytyy ensi viikko jaksaa olla töissä. No eipä sillä, että siellä nyt viime aikoina olisi hommat rasittaneet, mutta muutosta parempaan lienee luvassa.

Tänään käytiin ratsastamassa taas Emman ja Eetun kanssa. Ne kyllä niin tykkäävät molemmat siitä touhtusta. Ihan kiva, sillä tuli itselleni mieleen, etten itse olisi ollenkaan varma uskaltaisinko hepan, edes pienenkään, selkään hypätä. Koskaan pikkutyttönäkään en tykännyt hepoista. Meillä vaan hiihettiin :). 

Laitetaanpas kuvaa mun uudesta hiuslookista, tykkään kyllä kovasti! Ruskeilla pidennyksillä raidat ja hiukset siis kerrostettu ja yläältä saa tarvittaessa tosi pystyynkin tukkaa, oikein rokkia! :)


Tällä viikolla tuli ostettua, tai haettua tilattu paketti Lindexistä, pojille toppahaalarit. Emma vielä tarvisi uudet myös, mutta mistään en oikein ole 128 cm nättejä haalareita löytänyt. Tai no olishan niitä, esim. Cupcakella, mutta jotenkin ei raaskis yli satasta haalareihin laittaa? Nämä poikien haalarit olivat 59 e/kpl ja ainakin näyttää ja tuntuu hyvältä materiaali. Ja Eetu tykkää niin noista Bamse-vaatteista!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti