maanantai 28. heinäkuuta 2014

Kesänviettoa!

Mun ja lasten loman vietto on jatkunut kyllä ihan mahtavimmassa säässä. Tykkään kuumuudesta, vaikka urheilun kannalta se ei aina ole paras sää. Hyvä selitys joo, että sen takia jätin jo huhtikuussa suunnittelemani Jaakon maratonin puolimaratonin juoksematta. En vaan olisi tällä kunnolla pystynyt vielä. Ehkä. Vaivaamaan kyllä jäi tosi kovasti paikanpäälläkin kun kävin juoksua seuraamassa, että voi olla lähelläkin uusi yritykseni... :).

Isukkikin ollaan toki aina iltaisin ja viikonloppusin saatu seuraamme. Ollaan käyty mm. uimarannalla, juoksukisoissa, lasten liikuntakerhossa, suunnistamassa, onkikisoissa ja viime viikonloppuna Särkänniemessä samalla reissussa yöpyen yhden yön lasten niin kovasti toivomassa hotellissa.

Niin ja joo, meidän kissaherra-Aku teki 10 päivän katoamistempun ja kuultiin "kyliltä" jonkun nähneen auton alle jääneitä kissoja tässä lähellä... Oltiin varmoja Akun menetyksestä ja suruumme hommasimme uuden kissanpennunkin jo, kunnes Aku tepasteli seuraavana päivänä kotiin. Ha haa, uskomaton juttu!

Vielä reilu viikko lomaa. Sitten arki. En halua sitä vielä ajatella, eikä kyllä muuten Eetukaan, kun ei oikein ota ollenkaan kantaa kysymykseen uusien kouluvälineiden tarpeesta. Ihanan huoleton pikkupoika. On se, vaikka tokalle jo meneekin. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti