keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Lomareissu

Viime viikon torstaista tämän viikon maanantaihin kesti meidän tämän kesän lomareissumme. Sitä oli odotettu lasten kesäloman alkamisesta saakka ja päiviä laskettu ahkerasti. Ja kiva reissuhan meillä olikin. Ensin Viking Gracella 23 h risteily Turusta Tukholmaan, sitten perinteiseti Muumimaailma ja sunnuntaina shoppailua. Väliajat vietimme Turun saaristossa miehen vanhempien omistamassa "mummun mökissä".

Tuo laiva oli meille ihan uusi kokemus ja voin kyllä suositella sitä muillekin lapsiperheille. Sieltä löytyi kivasti lapsille tekemistä ja leikkihuoneita. Oli laivasuunnistusta, polkuautoilla ajoa laivan yläkannella, Ville Viking-kissan discoa (jossa Emma tanssi hienosti!) ja paljon muuta. Itse tuli shoppailtua perinteisesti namuja ja hajuvettä.

Muumimaailma on niin huippu paikka, että sitäkin suosittelen monen vuoden kokemuksella. En edes muista monenako kesänä olemme jo siellä käyneet. Eikä varmaan loppua näy mikäli meidän suurimmalta muumi-fanittajaltamme Emmalta kysytään :).

Mutta nyt on taas ihana olla kotona ja odottaa niitä helteitäkin viimein saapuvaksi. Reissusäämmekin kun oli mitä oli, sentään yhtenä päivänä lämmintä onneksi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti