tiistai 7. heinäkuuta 2015

Helsingissä!

Mulla alkoi loma viime viikon torstaina ja heti perjantai-aamuna hypättiin junan kyytiin kohti helteistä Helsinkiä. Kerrankin päätettiin viettää heti kunnolla aikaa pääkaupungissamme ja oltiin varattu kolmeksi yöksi hotelli. Tosin, kyllä lapset jo odottivat viimeisenä iltana kovastikin kotiin pääsyä. Ja itsekin. Oli vaan ihanaa päästä omaan saunaan ja sänkyyn eilen kotiuduttuamme.

Paljon todellakin ehdittiin monenlaista tehdä neljässä päivässä. Ja mikä sattuma, että hellekelit olivat juuri tuolloin. Perjantaina ajeltiin vähän metrolla ja ihmeteltiin yleisesti Helsinkiä. Kuumalla kauppatorillakin käytiin, sekä Vuosaaressa Aurinkolahden uimarannalla. Lauantaina oli vuorossa Suomenlinna. Matka sinne pikku laivalla oli jo elämys lapsille, ja itse kohteessa kiinnostusta lapsissa saivat aikaan tykit ja kaikenlaiset tunnelit. Mä ehdin shoppailla vielä tuolloin lauantaina, ja itse asiassa taisin shoppailla joka päivä, kun muut viettivät lepohetkeä. Ei malttanut, kun kerrankin oli kunnon mahdollisuus.

Sunnuntaina mentiin Linnanmäelle ja oltiin siellä 5 tuntia. Aika rankkaahan tuollainen on ja kyllä illalla jokaiselle uni tuli hyvin. Mutta ennen nukkumaanmenoa ehdittiin vielä sunnuntaina käydä Kaivopuistoakin katsomassa. Tämäkin on niitä paikkoja, joissa ei ole ikinä tullut itsekään käytyä.

Maanantaina juna lähti vasta illalla, joten siinäkin oli vielä aikaa kierrellä Helsinkiä.

Reissu oli kyllä kiva ja onnistunut ja hotellissa elo on niin vaivatonta. Kuten myös matkustaminen junalla on helppoa lasten kanssa.

Nyt vaan toivotaan kuuman kesän jatkuvan, mulla lomaa vielä riittää!2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Ja nyt minä löysin jälleen blogin, joka on ihanan tavallinen: ) jäänpä lukijaksi

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ihana kuulla! Tsekkaampa sinunkin blogin :).

    VastaaPoista