lauantai 7. syyskuuta 2013

Vaiheikas viikko!


Tällä viikolla ollaan saatu nauttia ihanan lämpimistä syyskeleistä. Lapsilla se merkitsee jee-huutoja, kun ei tarvitse vieläkään laittaa ulkohousuja jalkaan. Pienistä iloista on hyvä ottaa kaikki nautinto irti, itse kunkin. Omalla kohdallani saattaa tosin pian olla hyvinkin suuren ilon aika. Mä olen aika vakuuttunut, että homeopaattiset lääkkeet ovat kuin ovatkin saaneet mut parampaan kuntoon, jopa parantumaan? Vielä alkuviikosta oli huonoa oloa, kuumetta, kolotuksia ja nivelkipuja. Mutta loppuviikko on mennyt hyvin jo. Hyvä "testi" oli keskiviikkoinen Emman lääkärikäynti Seinäjoella korvapolilla, joka meni Emman kohdalta täydelliseksi vastusteluksi tarkoittaen mulle erittäin hikisiä hetkiä, kun jouduin mm. väksin Emmaa pidellä. Yleensähän mulle on tullut kuumeinen olo tuollaisesta rasituksesta. Nyt ei tullut.

Emman lääkärikäynti oli siis todellista kärsimystä tytölle. Ja mulle. Ei se mun mielestä voi olla oikea keino, kun kolme henkeä pitää väkisin tyttöä paikallaan, että saadaan tutkittua. Mä vaan koitin ajatella että Emman parhaaksi se on... Muuten en olisi kestänyt kamalaa tilannetta. Kurkku oli siis ok, mutta toisesta korvasta paljastui mahdollisesti liimakorva. Tämä nyt ensi viikolla vielä varmistetaan ja tarvittaessa laitetaan putki. 

Torstaina mulla oli kamera mukana, kun illalla ulkoiltiin. Käytiin naapurin mummulasakin samalla. Emmallahan suurta hauskuutta on olla isin kyydissä tarktorissa.

Aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti