tiistai 20. lokakuuta 2015

Muuttumisleikki - päivä prinsessana

Viime viikolla oli jännä päivä. Uusin Kodin Kuvalehti ilmestyi kolmen naisen muuttumisleikkijuttuineen. Minä sain olla yksi onnekas noista naisista. Se elokuinen päivä Helsingissä oli kyllä upea. Sai unohtaa kaiken muun ja nauttia ammattilaisten käsissä olemisesta. Sai tuntea olevansa tärkeä. Ihan prinsessakohtelulla.

Toki mennessäni muuttumisleikkiin olin mielessäni sitä mieltä, että en hirveästi olisi muutoksen tarpeessa, sillä mun pitkät vaaleat hiukseni olivat juuri mitä haluan. Mutta olinpas väärässä. Voi olla vaaleahiuksinen eri sävyilläkin. Päivän yksi huikein juttu oli kyllä myös, kun kuulin että Suvi Tiilikainen meikkaa minut. Ja hienon meikin tekikin. Tosi hyviä vinkkejä ja neuvoja myös sain päivän antimena sekä hiuksiin, että meikkiin liittyen. Ja ison kassillisen Lorealin meikkejä. Niistä on löytynytkin muuten jo monta hyvää tuotetta, kuten Lorealin vihreä BB-voide. Testatkaa.

Tämmöisiä päiviä olisi hyvä olla useamminkin. Vaikka ei nyt aina lehteen päätyisikään. Hehheh... Mutta omaa aikaa kaiken ruuhkavuosipyörityksen keskellä. Ja erityislapsen äitinä. 
 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti