perjantai 4. toukokuuta 2012

Hiljaiseloa

Onpa tosiaankin ollut hiljaista tällä mun blogirintamalla. Aika vaan ei riitä ylimääräiseen työssäkäynnin ja perhe-elämän pyörittämisen lisäksi. Oma lukunsa on vielä mun sairastelu, mikä ei ainakaan lisää jaksamista ole tuonut. Päinvastoin moni päivä on ollut yhtä taistelua, että on ensin selvinnyt työpäivästä ja sen päälle kotityöt ja lasten kanssa touhuilut. Mua riivannut sairaushan on viimein pari viikkoa sitten saanut selityksen nimeltä mykoplasma. Kokeessahan se näkyi jo elokuussa, mutta lääkärit eivät osanneet koetuloksia kunnolla tulkita, vaan tauti sivuutettiin muka vanhana infektiona. Viimein sydänlääkäri mulle 10 päivän kuurin kirjoitti, kun alkoi tosiaankin vaikuttaa jo sydämeen tuo mykoplasma.

Kunnossa en valitettavasti ole vieläkään, mutta en nyt jaksa valittaa siitä. Onhan tässä kaikkea mukavaakin ollut ja lisää tulossa kun ihana kesä häämöttää kuuden viikon lomalla!

Laitanpa tähän nyt vähän kuvia tältä keväältä edes.

Toivotaan, että jaksan kirjoitella taas hieman ahkerammin - jos tätä blogia nyt edes kukaan enää jaksaa seuratakaan :D.

Emma  7 v.

Mun uusi look helmikuussa.

Elias nuohostaa pääsiäiskokolla.

Kevät lähenee huhtikuussa..

Mun ihqut teini light converset matkalla Antin kans hotskulomalle

no juu, eipä kummempia.. sokos hotelli Jyväshovi.

Tuliaisia reissusta, oli parkkitalon puutetta kotona :)

2 kommenttia:

  1. Minä ainakin seuraan tätä blogia ja jaksan tätä seurata. Ja toivotan sinulle pikaista paranemista. Ja onnea Emmalle kun täytti 7 vuotta! Terveiset myös muille lapsillenne.t. Henna

    VastaaPoista