perjantai 18. toukokuuta 2012

Tuu jo kesä!

Toissapäivänä oli jo todella kesän tuntua - mä shortsit jalassa tein pihahommia. Nyt onkin sitten pari päivää satanut. Hyväähän sekin tekee kesän edistymiselle. Ja Eetun siitepölyallergialle. Voi sentään, kun joka kevät pikkuinen saa kärsiä. Tänä vuonnahan on kuulemma ennätyksellinen siitepölykevät ja silläpä varmaan eilen tiemme veikin Eetun kanssa lääkäripäivystykseen. Silmät ihan punaiset ja kipeät toisella.

Minäkin vielä siitä mykoplasmasta kärsin. Tiistaina kävin pienen rullasuksihiihtolenkin ja sen jälkiseuraamuksista tässä nyt kärsin. En tykkää yhtään sairastella! (no kukapa nyt tykkäis) Oon niin tottunut touhuamaan, että tuntuu niin niin vaikealta ja väärältä vaan välin maata, kun muuta ei jaksa.

Emman kouluasia syksylle onneksi on selvä: menee Alahärmän kirkonkylän kouluun erityisluokalle. Oma tuttu avustaja täältä mukana ja iltapäivällä koulun jälkeen avustaja tulee meille kotiin Emman kanssa. Poikien hoitokuviot syksyltä onkin vielä auki.. Tai toivottavasti Elias pääsee takaisin päiväkotiin ja Eetuhan aloittaa eskarin täällä kyläkoulussa, mutta iltapäivähoitoa ei ole koulussa järjestetty!? Meille ei ole vielä ilmoitettu, että mites sitten. Nämä on näitä pienen paikkakunnan hankaluuksia, joita kyllä tuntuu vuosi vuodelta löytyvän lisää...

Mutta mulla alkaa kesäloma 15.6. jälkeen ja vasta elokuussa sitten palaa insinööri hommiinsa :).

Mukavaa kesän odotusta ♥


Emma metsässä.

Tukka kasvoi taas vaihteeksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti