sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kevätmeininkiä

Ollut oikein mukava viikonloppu! Lauantaina tietenkin meni aikaa siivoillessa ja Eetu sai myös parhaan kaverinsa kylään. Tämä kaveri on sama poika, johon Emma on myös tykästynyt :). Ja voi Emman iloa, kun pääsi sitten halaamaan poikaa. Lauantaina kasattiin myös trampoliini pihaan ja täytyy kyllä sanoa, että se on melkoinen hitti vuodesta toiseen. Ehdottomasti varsinkin yksi Emman lempipuuhista on trampalla hyppely. Ostettiin se vuonna 2008 ja silloin Emman hyppely oli - tai siis hyppelyä ei ollut, vaan Emma vaan hyödynsi muiden hyppyjä. Nythän Emma on kuin vanha tekijä jo.

Tänään lähdettiin sitten oikeastaan ihan huvikseen vaan Keskisen kyläkauppaan minä ja lapset mun pikkuveljen ja tyttöystävänsä kanssa. Isukki kun meni vähän käväsemään töissä. Ei tietenkään ihan tasajako, kun yksi töissä ja muut shoppailemassa. On se vaan sen verran iso putiikki, ettei siellä kolmessa tunnissa (joka maksimi lapsille) ehdi joka kolkkaa kiertää. Mutta mukava reissu meillä oli.

Huomenna sitten taas virkeänä uuteen työviikkoon... Ensi viikolla on muuten kahdet synttäritkin: Helmi-mummu 85 v. ja vanhimman veljeni tyttö 1 v. (Mulla on muuten kaikkiaan 4 veljeä ja 0 siskoa :)).


Keskisellä on aina kiva käydä.
Emma leluosastolla ja taustalla Eetu mu veljen eli enonsa kanssa,
Trampoliinikausi avattu.
Elias on kova poika tekemään konehommia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti