torstai 9. toukokuuta 2013

Vahvaa diagnoosiepäilyä Tampereelta!

Kävin siis tiistaina Tampereella Unesta-klinikalla krooniseen väsymysoireyhtymään perehtyneen Olli Polon vastaanotolla. Oli hyvä käynti ja kuulosti siltä, että mun oireet sopivat melko täydellisesti cfs:ään. Oli paljon sellaista mitä lääkäri näki ihan päällepäinkin minusta! Kaikenlaista tyypillistä sairauteen liittyvää. Nyt vain odottelen lääkettä saapuvaksi postiin. Se täytyy valmistaa Helsingin yliopistollisessa apteekissa, kyseessä siis pieniannoksinen Naltoreksoni.

Oli pieni syy vähän juhlia eilen illalla (kesän uutta mekkoani samalla testaillen), kun viimein löytyi lääkäri, joka otti tosissaan sairauden kanssa. En kadu yhtään vaikka jouduin Tampereelle asti mennä. Olisi aivan uskomatonta jos mun olo kohtentuisi. Ettei aina tarvisi pelätä kuumeen tuloa rasituksesta. Nytkin mulla muuten on kuumeinen olo ja kurkkuoireita..

Tänään oli kirkossa ensi syksynä ekaluokalle menevien kouluun siunaus. Eetusta tulee sitten elokuussa oikein oikea koululainen. Aika menee hurjaa vauhtia. Mulla on sitten kaksi koululaista.

Oli muuten tarkoitus tänään maalata terassit, mutta sää minkä teit!? Eipä ne sitten muuta kuin pesty, Eetu hyvänä apuna iskälle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti