torstai 2. toukokuuta 2013

Vappu meni ja tuulinen toukokuu tuli.

Saatiin juuri vapuksi uusi keittiönpöytäryhmä. Olen siihen oikein tyytyväinen. Kiitos vaan Huippukalusteelle hyvästä ja nopeasta toimituksesta sekä laadukkaasta ja kuvausta vastaavasta tuotteesta. Netin kautta siis tilauksen tein, koska muuten aika toivotonta täältä maalta lähteä huonekaluja etsimään.. Meinaan sitä, että sitä ei vain lähdetä kaupunkiin yleensä katselemaan, vaan on sitten löydyttävä haluamansa samalla reissulla. Ja sellaiset reissut on raskaita. Mutta eläköön nettikaupat, maalaisten pelastus :). Toki kun mä päivittäin töissä tuossa naapurikaupungissa käyn, sen suppean keittiönpöytävalikoiman siellä tarkistin.

Mutta vappukin oli ja meni siis. Elias pukeutui päiväkodin naamiaisiin merirosvoksi ja sitten illalla kotona lisäsi asuun vähän tyttöjen juttuja. Ihanan höpsö hassu pikkupoika. Eetu sen sijaan ei halunnut eskariin laittaa mitään asua, on kai sitten jo sen verran isoa poikaa. Emman koulussa ei mitään naamiaisjuttua ollutkaan vappuna. Vähän harmi, sillä prinsessa-asuja kyllälöytyisi. No, me ollaan Emman kanssa joka päivä arkiprinsessoja. Vaikka tänään mä tunsin itseni ihan harmaavarpuseksi. Tennarit jalassa ja sitä rataa.

Ja mikä tuuli ulkona. Oikein muistan lapsuudestanikin nämä toukokuut siitä, että aina tuuli ja oli kylmä. Mutta kyllä se kesä sieltä tulee, meilläkin jo pihassa näkyi harmaan seassa pilkahdus vihreää.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti