torstai 8. syyskuuta 2011

Mihin nämä päivät menee?

Nyt on siis jo torstai ja huomenna perjantai ja viikonloppu tulossa, jee! Huomenna onkin mukavaa, kun päästään illalla mieheni kanssa pitkästä aikaa ihan kahdestaan syömään. Mun isä ja äiti tulee lapsia hoitamaan. Ja mä olen nyt saanut päähäni, että Amarilloon mennään. Oikeastaan mun on tehnyt sinne mieli jo puolitoista kuukautta, eli heti uudestaan viime kerran jälkeen. Tämä on niiiiin hyvää:

Chicken Pocket
BBQ-chiliöljyllä sivellyn tomaattitortillan täytteenä broilerin rintafileetä, pariloitua vuohenjuustoa, paholaisenkastiketta, punasipulia, tomaattia ja amerikansalaattia. Lisäksi jalapeño-valkosipulimajoneesia ja 

ranskalaisia perunoita.


Mutta vielä tähän päivään palatakseni kerrottakoon, että ilta meni aika lailla lasten kanssa touhutessa ja ulkoillessa. Pyöräilivät koko lapsilauma, Eliaskin.No joo, tulihan sitä tänään vähän shoppailtuakin. Vaarallista tuo  kaupungissa töissä käynti. Tämä toppi on kyllä tosi ihana ja mukavan näköinen päällä. Voisinkin sen huomenna neuletakin (mustan) alle laittaa. Huomennahan kun on "pukeudu punaiseen päivä" sydänterveyteen liittyen.Toppi, 22,95 e. Lindex.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti