keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Emman kouluasia

Eilen oli Emman Hojks-palaveri. Emmahan on siis ihan tavallisessa esikouluryhmässä oman henkilökohtaisen avustajan kanssa. Mietittiin Emman kehitystä ja miten sitä voidaan eskarissa tukea ja mitä voidaan Emmalta "vaatia". Päällimmäinen seikka nyt tietenkin on aina tuo keskittyminen. Mutta siinä on kyllä tapahtunut kovastikin kehitystä vuoden takaisesta. Sen allekirjoittivat myös puheterapeutti ja avustaja. Kaiken kaikkiaan hyvä palaveri ja hyvillä mielin olen siitä kuinka hyvin Emmasta  ja Emman kehityksen tukemisesta ollaan kiinnostuneita eskarissakin.

Ensi vuonnahan Emma aloittaa ekaluokan. Missä, onkin seuraavan puolen vuoden sisällä tapahtuvista päätöksistä tärkein. Ensi viikon maanantaiksi sovin tapaamisen paikalliseen erityisluokkaan. Siitä on hyvä aloittaa miettiminen.

Eilen alkoi Eetulla lasten leikki- ja liikuntakerho. Ihan hyvin se siellä jo lopuksi pääsi vauhtiin. Aluksi oli pientä ujostelua. Eetu vaan on sen sorttinen. Mutta reipas sekin on. Elias kyllä näyttäisi olevan vauhdikkaampi näistä veljeksistä. Huh. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti