sunnuntai 31. elokuuta 2014

Toinen puolimaraton elokuulle!

Eilen tuli juostua Kokkolan Venetsialaismaratonissa puolimaraton. Päätin jo aika pian elokuun alun ekan puolikkaani jälkeen tännekin osallistumisesta - niin ihanaa juokseminen on. Ja se kuinka siinä kehittyy lenkki lenkiltä. Kehitys tosiaan tuli huomattua eilen, sillä mun aikani parani 12 min ollen nyt 1 h 59 min! En olisi kyllä uskonut tänä vuonna vielä alle kahteen tuntiin matkaa taivaltavani, mutta juoksu tuntui helpolta ja tapahtuma itsessäänkin oli huikea. Paljon kanssajuoksijoita ja kannustavaa yleisöä reitin varrella. Olen niin tyytyväinen ja onnellinen. Ensi vuonna on hyvä lähteä tavoittelemaan ainakin 1 h 50 min aikaa. Nälkä kasvaa syödessä, joo joo!

Tosi mahtavaa oli myös, että koko perhe oli mukana äitiä kannustamassa! Ihana nähdä mun pikkuset siellä seisomassa reitillä ja mieheni. Ja myös mun äiti ja iskä olivat taas huoltohommissa. Ne on niin eläneet lastensa urheiluharrastuksille vuosikymmenet, että innostus ei varmaan lopukaan ikinä. Onhan niillä vielä toki lapsenlapsiakin kannustettavana, että ei onneksi mun varaan tarvi kaikkea jättää. Heh. Eetulla onkin ensi viikolla koulujenväliset kisat ja tänään käytiin vähän treenaamassa niitä varten.


1 kommentti:

  1. Minulla on uusi blogi osoitteessa www.tikruoravan.blogspot.fi ja siellä on tarkoitus omasta elämästäni säännöllisesti ja usein kirjoitella. Tervetuloa lukemaan ja seuraamaan sitä blogia. Siellä voi nähdä sitä lukemalla, mitä minulle kuuluu nykyään.

    Tämä tulee olemaan pysyvä blogi, jota en tule poistamaan ja jos minun kuulumisia lukea haluatte niin siinä on sellainen kohta mistä voi tilata blogitekstit esim omalle sähköpostillenne ja muutenkin tutustukaa blogiini ja seuratkaa sitä.


    t. Henna

    VastaaPoista